29 Aralık 2007 Cumartesi

Lost...










Siydney den kalkan Oceanic Airlines e ait 815 sefer sayılı Boeing 757; yaşadığı bir takım arızalar sebebiyle rotasını kaybeder ve pasifik üzerinde havada ikiye ayrılır. Uçak yolcularından bir kismi hayatta kalır ancak dünya ile alakasını kesmiş bu adada yaşam savaşı verirler. Bu mücadele o kadar zorludur ki LOST isimli diziye konu olur. bu diziyi izlemek isteyenler zaten download linklerini kolayca bulabilirler ben burada dizinin mekanı adanın haritasını olaylar ile birlikte anlatan bu haritayı paşlaşmak istedim. Aşağıda veridiğim linkte de haritanın gerçek ebadını ve bu konuda az bulunan ayrıntılı konular var. meraklısına tavsiye ederim.

LOST ADA HARİTASI

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Gostei muito desse post e seu blog é muito interessante, vou passar por aqui sempre =) Depois dá uma passada lá no meu site, que é sobre o CresceNet, espero que goste. O endereço dele é http://www.provedorcrescenet.com . Um abraço.

Adsız dedi ki...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Wireless, I hope you enjoy. The address is http://wireless-brasil.blogspot.com. A hug.

Adsız dedi ki...

bloglarla pek hatta hiç işim olmadığından sanırım bloğundan pek bişi anlamadım mehmet emin kardeşim. seni tanımak amacıyla geldiydim sayfana, biraz karıştırıyımda bloğunu tanıyım seni :)